Kaart Foto's

Zeer ruime woning met magazijnen

Herpelstraat 20, 9630 Zwalm

Dit pand heeft zeer veel troeven en is de ideale woning voor zelfstandigen en/of kleine KMO’s.  Gelegen in één van de rustige straten van Zwalm/Roborst nabij de gekende Paddestraat.
Privé is de woning geschikt voor een (zeer) groot gezin met een living van +/- 50 m², een keuken met aanpalende veranda en berging/wasplaats, bureel en dubbele garage. Er is een zongericht terras vooraan én een ruim terras achteraan met zicht op de Zwalmse vallei.   Het 1ste verdiep is ingedeeld in een ruime bureau van 22 m² + archiefruimte en 3 slaapkamers waarvan 1 met praktische dressing en een badkamer voorzien van ligbad, douche en dubbel lavabomeubel.  De zolder is een open ruimte van meer dan 100 m² die nog volledig kan afgewerkt worden !   De afwerking van de woning is luxueus en technisch zeer doordacht.  Het kelderverdiep is het professionele gedeelte en kan gebruikt worden voor talloze doeleinden . Met een totale oppervlakte van meer dan 200 m² en een hoogte van 3.30 m tot 3.84 m. Met 3 magazijnen, 3 stapelplaatsen, kleedkamer die voorzien is van een toilet en een douche en een garage die geschikt is voor bestel- of vrachtwagen een echte troef voor deze eigendom. Achteraan is er nog een extra loods.  De ruime tuin achter de woning zorgt voor extra rust.  De woning is bovendien uitgerust met zonnepanelen.  Op zoek naar ruimte ? Vraag zeker naar een bezoek. U zal versteld staan van de mogelijkheden !  Interesse ? Kom snel langs en breng uw bod uit.  Bel 0495/57 59 90
 

Vraagprijs € 649 000

Nancy Denys
Nancy Denys verantwoordelijke vertegenwoordiger

0495 57 59 90

EPC
205 (kWh/m2) epc
1550 m² Totale opp.
3 Aantal Slaapkamers
Garage
Tuin

Indeling

inkomhal 1
Living 1
Keuken 1
Bureau 1
Berging 1 met aansluiting voor wasmachine
Veranda 1
Slaapkamer 3
Badkamer 1
Zolder 1 kan nog ingericht worden voor 3 extra slaapkamers
Kelder 1 verschillende magazijnen, stapelplaatsen en sanitair gedeelte, geschikt voor bestel- of vrachtwagen
Toilet 3
Terras 1
Tuin 1

Voorzieningen

Alarm

Elektriciteit

Internet

Regenwater

Stadswater

Stookolie

Zonnepanelen

Technisch

Beglazing Dubbele
Verwarming Stookolie

Detailinformatie

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met landelijk karakter
Recht van voorkoop Nee
Totale opp. 1550 m²
EPC ref. 20200705-0002288903-RES-1
EPC 205 kWh/m² epc
Beschikbaar vanaf onmiddellijk

Op de hoogte blijven van ons steeds wijzigende aanbod? Bepaal je wensen en ontvang via mail de eigendommen die aan uw wensen voldoen!

Registreer mijn wensen